Brabants Kampioenschap 10 Km op de weg 2018

Dit jaar is Bergen op Zoom tevens het decor van de Brabantse Kampioenschap 10 km op de weg.

De wedstrijd, onderdeel van de BML, zal gaan over twee ronden van het parcours, met start en finish op de Grote Markt. De starttijd is 13.00 uur.

Deelname

Deze wedstrijd staat open voor atleten woonachtig in Brabant, en voor atleten van buiten Brabant die lid zijn van - en een wedstrijdlicentie hebben van - een Brabantse vereniging.

Zie ook Voorwaarden BML / Reglement BK

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie zal plaatsvinden middels een chip in het startnummer.

Uitslag

Er zal een uitslag opgemaakt worden in diverse categorieën, op basis van M/V en met de leeftijdscategorieën Sen / 35+ / 45+ / 55+. Minimum aantal deelnemers per categorie is 5 lopers die daadwerkelijk finishen, bij minder deelnemers worden categorieën samengevoegd.

Brabants Clubkampioenschap

Tevens zal er een verenigingsklassement worden opgemaakt, waarbij de som van de tijden van de drie snelste lopers per vereniging - ongeacht senior of master, man of vrouw - tellen voor het Brabants Clubkampioenschap.

Goed om te weten!

Voorinschrijven:

VANAF 1 JANUARI 2018 via inschrijven.nl

BK 10 km: € 7,50 tot en met 10 april 2018.
SPADO-leden: gratis.

Na-inschrijven - wedstrijddag

Er kan niet voor het Brabant Kampioenschap ingeschreven worden na 10 april of op de wedstrijddag. Voor de reguliere wedstrijd is dat wel mogelijk: op zondag 15 april vanaf 11.00 uur tot een half uur voor aanvang van een starttijd.

Start- en Finishlocatie:

Op de Grote Markt, Bergen op Zoom.

Startnummers:


Op vrijdagavond 13 april tussen 16.00 en 19.00u of op zaterdagmiddag 14 april tussen 13.00 en 17.00u af te halen bij Runnersworld, Lindebaan 2, 4611 LX Bergen op Zoom. Op zondag 15 april afhalen vanaf 11.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat.

Wedstrijdsecretariaat:

Bevindt zich in Den Enghel, Grote Markt 19.

Tassendepot:

Bij Den Enghel, bij het secretariaat, op eigen risico!

Parkeren:

Diverse parkeerterreinen rond het parcours.

Kleedgelegenheid:

Er zijn geen kleedkamers of mogelijkheid om te douchen.